Upriličen prijem za predstavnike firme Uniprom metali i MZ Župa

Objavljeno 06.11.2018.Roditelji i uprava JPU "Dragan Kovačević" danas su priredili skromni prijem za predstavnike firme Uniprom metali i MZ Župa Nikšićka kako bi im zahvalili na dosadašnjoj pomoći pri otvaranju i radu Područnog odjeljenja vrtića „Mačak“ u Zagradu.

Tom prilikom direktorica JPU "Dragan Kovačević" Radmila Backović podsjetila je da su MZ Župa i Zagrad u novembru prošle godine pokrenuli incijativu da se otvori grupa za vrtić, kraći program, koju je Ministarstvo prosvjete odobrilo.

„Razumijevanje Uniproma u svakom segmentu i prema školi i vrtiću je tu, pa su nam omogućili donaciju od oko 2,5 hiljade eura da bismo namjestili ovaj prostor i da bismo prostor ugrijali, da bi djeca tu mogla da borave. Škola „Dušan Bojović“ nam je besplatno iznajmila prostor u okviru objekta Područnog odjeljenja na Zagradu. I škole u gradu nam tako izlaze u susret za kraći program predškolaca. Danas smo tu da se tim ljudima zahvalimo. Ono što je najbolji rezultat ove priče je da je ovdje već 16 djece koja redovno pohađaju nastavu vrtića u Zagradu“, kazala je ona i podsjetila da je od donacije Uniproma nabavljen namještaj i grijanje.